PVC ramen met houtnerfstructuur folie - niet te onderscheiden.

Houtimitatie – een betaalbare oplossing

Houtimitatie wordt reeds lang toegepast op PVC ramen en deuren. Gelijmde houteffecten vormden altijd al een economisch interessant alternatief voor het gebruik van echt hout. Bovendien is, in deze moderne tijd, naast de kostprijs, de zorg voor het milieu en het simpel onderhoud van uw ramen een extra argument om met houtnerfstructuur folie te werken.

Het lijkt net écht!

PVC raamprofielen zijn nog nauwelijks te onderscheiden van houten ramen. Met de unieke PVC houtnerfstructuur folie van Novorama geniet u van ramen en deuren die eruitzien zoals echt hout én ook aanvoelen als echt hout. Maar dan met alle voordelen van PVC: duurzaam, onderhoudsvrij, sterk isolerend, inbraakveilig, etc.

Novorama biedt u de keuze uit verschillende houtnerfstructuren, van licht naar donker. Zo biedt een PVC folie met houtnerfstructuur dé oplossing voor iedereen die de duurzaamheid en kwaliteit van PVC wenst te combineren met het esthetische en gezellige karakter van hout!

De voordelen van PVC ramen met houtnerfstructuur

PVC ramen en deuren met dezelfde look en dezelfde warmte als echte houten ramen en deuren: een fantasie? Nee, natuurlijk niet! Houtnerfstructuur folie geeft het gevoel van natuurlijk of geverfd hout, met alle voordelen van PVC.

De houtnerf folies bij Novorama bestaan uit 42 verschillende kleuren en designs, van houtimitaties tot effen kleuren zoals Crémewit of Kwartsgrijs.

Uitgekeken op de kleur van uw ramen? Contacteer ons en we helpen je graag verder!

Folie is dus niet alleen gemakkelijk, maar ook economisch interessant. De aanvangskosten zijn ook aanzienlijk lager, en het resultaat is des te verbluffender. Kortom: maximale levensduur tegen minimale kosten!