Isolerende PVC ramen en deuren maken je woning klaar voor de winter.

Voor je het weet staat de winter weer voor de deur en moet de verwarming weer omhoog. Dit gaat steeds gepaard met dagen die korter worden en de nachten die langer worden . Het is dan meestal guur donker weer. Daarom wordt het dus nu hoog tijd om er aan te denken om je woning alvast winterproof te maken. Je kunt dus best op tijd beginnen om je woning optimaal voor te bereiden op de komende winter. Ramen en deuren isoleren wordt dus nu een prioriteit! Om deze zo goed mogelijk te isoleren kunt u best kiezen voor PVC ramen en PVC deuren aangezien die nu net uitblinken in hoge isolatiewaarden.

Verwarm energiezuinig met isolerende PVC ramen en PVC deuren

Zoals je zeker wel weet, zijn ramen en deuren één van de zwakke plekken als we het over de isolatie van uw woning hebben. Er gaat zeer veel kostbare energie verloren indien je ramen niet over hoogrendementsglas beschikken die je zeker tijdens de winter goed kan gebruiken. Een leuke en gezellige warme woning in de winter is absoluut geen overbodige luxe. Om de warmte binnen in uw woning te houden moet je woning maximaal geïsoleerd zijn. Op die manier verbruik je niet meer gas of elektriciteit dan echt nodig en blijft je energiefactuur onder controle. Isolerende PVC ramen en PVC deuren zijn daar voor een perfecte oplossing omdat ze bijzonder energiezuinig zijn.

Isolerende kunststof kozijnen met 5 kamers

De isolatiewaarde​​​​ waar over ramen beschikken hangt voor een groot deel af van het aantal kamers die zich in het raamprofiel bevinden (holle ruimte die je ziet als je het profiel doorzaagt). Hoe meer kamers, hoe beter het materiaal isoleert. PVC ramen die gebruikt worden voor renovatie beschikken doorgaans over 5 kamers en zijn dus uitermate geschikt om tijdens de winter je woning op temperatuur te houden. De PVC ramen die Novorama gebruikt combineren een superbe isolatiewaarde met een hoge degelijkheid.

PVC ramen en deuren beschermen ook tegen geluid, water en wind

Tijdens de koude winterdagen houden isolerende PVC ramen en PVC deuren niet alleen de warmte in uw woning, maar leveren ze ook een uitstekende geluidsisolatie en een optimale water- en winddichtheid. Dat komt omdat PVC van nature een isolerend materiaal is en op gebied van isolatie veel beter scoort dan hout en aluminium. Bovendien is het toepasbaar in iedere woning, of het nu om een nieuwbouw, renovatie, villa, fermette ,appartement of een rijwoning gaat.

Bent u er ook klaar voor om uw woning volledig winterproof te maken? Dan begint u best met uw PVC ramen en deuren aangezien dit nog altijd de beste optie is voor een warme woning! Contacteer ons voor meer informatie of vraag een gratis offerte op maat!