• PVC RAMEN & DEUREN

Nieuwe ramen kopen in Jabbeke

Wilt u nieuwe ramen kopen in Jabbeke? 15 jaar ervaring = perfecte nieuwe ramen

Onze ervaring zorgt ervoor dat we voor iedere woning nieuwe ramen op maat kunnen maken. Ramen en deuren vervangen doe je niet zomaar. Iedere woning is anders, ieder heeft een andere smaak. Daarom bieden wij u een ruim gamma aan beglazing en een groot aanbod op vlak van kleur en stijl.                                                                                                                                                                                                                              

Nieuwe ramen kopen in Jabbeke van de hoogste kwaliteit

Bij Novorama streven wij naar een perfecte afwerking. Hiervoor gebruiken we enkel de beste materialen: PVC profielen van topkwaliteit, met een duurzaam karakter. De profielen zijn sterk isolerend, zowel thermisch als akoestisch. Er is ook aandacht voor inbraakbeveiliging. En niet onbelangrijk, er is ook een grote keuze in kleuren en stijlen. Kortom, wij garanderen tevredenheid over uw nieuwe ramen in Jabbeke.

nieuwe ramen kopen jabbeke

Uitgebreide keuze beglazing

Bij het kopen van uw nieuwe  ramen en deuren in Jabbeke is naast de profielen ook de beglazing zeer belangrijk. Door het plaatsen van dubbel glas kan u tot wel €25 per raam per jaar bespraken. U heeft een ruime keuze aan beglazing: isolatiewaarde, veiligheidsglas, zonwerend, gezandstraald,…

Voor iedere stijl bieden we nieuwe ramen op maat!

Onze PVC ramen en deuren zijn stijlvol en kwaliteitsvol. Stijl is zeer persoonlijk, vandaar dat wij een ruime keuze bieden in kleuren. Ons kleurenpalet is uniek op de PVC markt. Qua uitvoering kan u kiezen uit: gladde folie, houtstructuurfolie of gekleurd in de massa. Voor uw voordeur kan u een keuze maken uit de sierpanelen van Frager, deze geven een extra uitstraling aan uw voordeur en aan uw woning. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw nieuwe ramen te ontdekken.

Wenst u een offerte om nieuwe ramen te kopen in Jabbeke?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

PVC ramen, regio Brugge

Zoekt u een installateur van PVC ramen regio Brugge? Dan hebt u die nu gevonden! Novorama is uw partner voor PVC ramen. Onze ramen worden op maat gemaakt in tal van uitvoeringen. Wij komen bij u langs en houden rekening met al uw wensen op vlak van ontwerp, akoestiek, zonwering, ventilatie en beveiliging. We bieden u een ruim kleurenpallet aan (te vinden in onze kleurenkaart).

Onze ramen hebben een zeer hoge isolatiewaarde en zijn inbraakveilig en dit alles tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Op zoek naar PVC ramen in Brugge? Novorama is uw partner!

Bij ons kunt u terecht voor het bestellen van nieuwe PVC ramen, u kunt ervoor kiezen om deze zelf te plaatsen of deze door ons te laten installeren. Wij komen de ramen in regio Brugge plaatsen met eigen vakmensen. Deze hebben reeds jarenlange ervaring, waardoor een vakkundige plaatsing verzekerd is.

pvc ramen brugge

Novorama staat voor :

Het leveren van PVC ramen en deuren, zowel aan consumenten als aannemers. Wij bieden u een zeer uitgebreid gamma aan profielen zowel qua ramen, als deuren. Onze producten zijn bijzonder isolerend en inbraakveilig. Als raamspecialist kunnen wij ook instaan voor de plaatsing van de ramen door onze eigen vakmensen, deze steunen op hun ervaring.

Een optimale klanttevredenheid is hetgeen waar wij naar streven. onze vakmensen hebben dan ook oog voor kwaliteit bij de plaatsing van uw ramen en denken vooruitstrevend. na de plaatsing van uw PVC ramen in Brugge kan u op ons rekenen voor eventueel onderhoud of reparatie mocht dit nodig zijn.

Wenst u een offerte voor PVC ramen in Brugge?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.