• PVC RAMEN & DEUREN

Nieuwe ramen kopen in Veurne

Wilt u nieuwe ramen kopen in Veurne? 15 jaar ervaring = perfecte nieuwe ramen

Onze ervaring zorgt ervoor dat we voor iedere woning nieuwe ramen op maat kunnen maken. Ramen en deuren vervangen doe je niet zomaar. Iedere woning is anders, ieder heeft een andere smaak. Daarom bieden wij u een ruim gamma aan beglazing en een groot aanbod op vlak van kleur en stijl.                                                                                                                                                                                                                              

Nieuwe ramen kopen in Veurne van de hoogste kwaliteit

Bij Novorama streven wij naar een perfecte afwerking. Hiervoor gebruiken we enkel de beste materialen: PVC profielen van topkwaliteit, met een duurzaam karakter. De profielen zijn sterk isolerend, zowel thermisch als akoestisch. Er is ook aandacht voor inbraakbeveiliging. En niet onbelangrijk, er is ook een grote keuze in kleuren en stijlen. Kortom, wij garanderen tevredenheid over uw nieuwe ramen in Veurne.

nieuwe ramen kopen veurne

Uitgebreide keuze beglazing

Bij het kopen van uw nieuwe  ramen en deuren in Veurne is naast de profielen ook de beglazing zeer belangrijk. Door het plaatsen van dubbel glas kan u tot wel €25 per raam per jaar bespraken. U heeft een ruime keuze aan beglazing: isolatiewaarde, veiligheidsglas, zonwerend, gezandstraald,…

Voor iedere stijl bieden we nieuwe ramen op maat!

Onze PVC ramen en deuren zijn stijlvol en kwaliteitsvol. Stijl is zeer persoonlijk, vandaar dat wij een ruime keuze bieden in kleuren. Ons kleurenpalet is uniek op de PVC markt. Qua uitvoering kan u kiezen uit: gladde folie, houtstructuurfolie of gekleurd in de massa. Voor uw voordeur kan u een keuze maken uit de sierpanelen van Frager, deze geven een extra uitstraling aan uw voordeur en aan uw woning. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw nieuwe ramen te ontdekken.

Wenst u een offerte om nieuwe ramen te kopen in Veurne?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.