• PVC RAMEN & DEUREN

Nieuwe ramen plaatsen in Oostende

U gaat nieuwe ramen plaatsen in Oostende? Op zoek naar perfectie? Vertrouw op 15 jaar ervaring!

Onze ervaring laat toe om voor iedere woning in Oostende nieuwe ramen op maat te maken. Bij het plaatsen van nieuwe ramen en deuren ga je niet over één nacht ijs. Wij houden rekening met isolatie van het glas, de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak.                                                                   

Voor elke stijl nieuwe ramen op maat!

Ons aanbod is een combinatie van superieure kwaliteit en hoogwaardige afwerking. Dit resulteert in een verzorgde en stijlvolle uitstraling. Ieder heeft een eigen visie op stijl, daarom laten wij de keuze volledig aan de klant en geven wij het nodige advies. U kan kiezen uit een uniek kleurenpalet en hebt ook de keuze uit verschillende uitvoeringen: houtstructuur, gladde folie of kleur in de massa.

Voor onze PVC deuren bieden wij sierpanelen aan van Frager. Deze geven extra cachet aan uw woning. Onze verkopers geven u met plezier info over alle mogelijkheden om nieuwe ramen te plaatsen in Oostende.

nieuwe ramen plaatsen oostende

Beglazing op maat

Niet alleen de ramen zelf zijn belangrijk, ook de beglazing verdient de nodige aandacht. Door de gepaste beglazing te kiezen kunt u tot €25 per jaar per raam besparen en hebt u een minimum aan geluidsoverlast. Onze beglazing is ook inbraakveilig en isoleert thermisch heel goed. Hiernaast is er ook mogelijkheid tot gezandstraald glas, zonwerend glas,…

Nieuwe ramen plaatsen in Oostende van uitstekende kwaliteit

Door het werken met uitstekende materialen garanderen wij u bij Novorama kwaliteit en duurzaamheid. Onze profielen zijn sterk isolerend, zowel thermisch als akoestisch. Er is ook voldoende aandacht voor inbraakbeveiliging, zonder uw keuze op vlak van kleur en stijl te beperken. Wij garanderen u dus tevredenheid over uw nieuw geplaatste ramen in Oostende!

Wenst u een offerte om nieuwe ramen te plaatsen in Oostende?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.