• PVC RAMEN & DEUREN

Nieuwe ramen plaatsen in Wevelgem

U gaat nieuwe ramen plaatsen in Wevelgem? Op zoek naar perfectie? Vertrouw op 15 jaar ervaring!

Onze ervaring laat toe om voor iedere woning in Wevelgem nieuwe ramen op maat te maken. Bij het plaatsen van nieuwe ramen en deuren ga je niet over één nacht ijs. Wij houden rekening met isolatie van het glas, de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak.                                                                   

Voor elke stijl nieuwe ramen op maat!

Ons aanbod is een combinatie van superieure kwaliteit en hoogwaardige afwerking. Dit resulteert in een verzorgde en stijlvolle uitstraling. Ieder heeft een eigen visie op stijl, daarom laten wij de keuze volledig aan de klant en geven wij het nodige advies. U kan kiezen uit een uniek kleurenpalet en hebt ook de keuze uit verschillende uitvoeringen: houtstructuur, gladde folie of kleur in de massa.

Voor onze PVC deuren bieden wij sierpanelen aan van Frager. Deze geven extra cachet aan uw woning. Onze verkopers geven u met plezier info over alle mogelijkheden om nieuwe ramen te plaatsen in Wevelgem.

nieuwe ramen plaatsen wevelgem

Beglazing op maat

Niet alleen de ramen zelf zijn belangrijk, ook de beglazing verdient de nodige aandacht. Door de gepaste beglazing te kiezen kunt u tot €25 per jaar per raam besparen en hebt u een minimum aan geluidsoverlast. Onze beglazing is ook inbraakveilig en isoleert thermisch heel goed. Hiernaast is er ook mogelijkheid tot gezandstraald glas, zonwerend glas,…

Nieuwe ramen plaatsen in Wevelgem van uitstekende kwaliteit

Door het werken met uitstekende materialen garanderen wij u bij Novorama kwaliteit en duurzaamheid. Onze profielen zijn sterk isolerend, zowel thermisch als akoestisch. Er is ook voldoende aandacht voor inbraakbeveiliging, zonder uw keuze op vlak van kleur en stijl te beperken. Wij garanderen u dus tevredenheid over uw nieuw geplaatste ramen in Wevelgem!

Wenst u een offerte om nieuwe ramen te plaatsen in Wevelgem?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

PVC ramen, regio Brugge

Zoekt u een installateur van PVC ramen regio Brugge? Dan hebt u die nu gevonden! Novorama is uw partner voor PVC ramen. Onze ramen worden op maat gemaakt in tal van uitvoeringen. Wij komen bij u langs en houden rekening met al uw wensen op vlak van ontwerp, akoestiek, zonwering, ventilatie en beveiliging. We bieden u een ruim kleurenpallet aan (te vinden in onze kleurenkaart).

Onze ramen hebben een zeer hoge isolatiewaarde en zijn inbraakveilig en dit alles tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Op zoek naar PVC ramen in Brugge? Novorama is uw partner!

Bij ons kunt u terecht voor het bestellen van nieuwe PVC ramen, u kunt ervoor kiezen om deze zelf te plaatsen of deze door ons te laten installeren. Wij komen de ramen in regio Brugge plaatsen met eigen vakmensen. Deze hebben reeds jarenlange ervaring, waardoor een vakkundige plaatsing verzekerd is.

pvc ramen brugge

Novorama staat voor :

Het leveren van PVC ramen en deuren, zowel aan consumenten als aannemers. Wij bieden u een zeer uitgebreid gamma aan profielen zowel qua ramen, als deuren. Onze producten zijn bijzonder isolerend en inbraakveilig. Als raamspecialist kunnen wij ook instaan voor de plaatsing van de ramen door onze eigen vakmensen, deze steunen op hun ervaring.

Een optimale klanttevredenheid is hetgeen waar wij naar streven. onze vakmensen hebben dan ook oog voor kwaliteit bij de plaatsing van uw ramen en denken vooruitstrevend. na de plaatsing van uw PVC ramen in Brugge kan u op ons rekenen voor eventueel onderhoud of reparatie mocht dit nodig zijn.

Wenst u een offerte voor PVC ramen in Brugge?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.