PVC ramen en deuren in kleur of in de massa gekleurd

De verschillende PVC ramen kleuren die u aangeboden worden door Novorama, treft u nergens anders aan op de PVC - markt. Zo kan u kiezen tussen houtnerfstructuur folie of PVC kleuring in de massa (uit één stuk – bij beschadiging zie je geen kleurverschil). Voor elke uitvoering garanderen we een nooit geziene duurzaamheid en kwaliteitsvolle afwerking.

Welke kleur u uiteindelijk kiest voor uw woning of beslissen welke kleuren ermee harmoniseren is niet zo eenvoudig. Onze kleuren zijn speciaal ontworpen om u bij deze belangrijke beslissing bij te staan.

Vloekende kleuren

Soms valt het voor dat u ergens een mooie kleur ziet staan in een catalogus of woning. U beslist om deze kleur te gebruiken voor de renovatie van uw ramen. Maar spijtig genoeg blijkt de kleur die u zag toen u haar koos, niet volledig tot haar recht te komen in het kleurenpalet rondom uw woning. De kleur integreert jammer genoeg niet zoals u gewenst had en vloekt met zijn omgeving.

Het is dus niet zo simpel om voor uw huis het ideale kleurenpalet te kiezen en te weten te komen welke kleuren erbij passen. Ons kleurengamma is zo ontworpen om u bij uw keuze te adviseren.

De kleuren van Novorama passen altijd, ongeacht het land, stad of dorp waar u woont.

Passend en stijlvolle PVC ramen kleuren

Wil een kleur deel uitmaken van onze kleurcollectie, dan dient deze passend en stijlvol te zijn.

Als een kleur stijlvol is, dan is dit een kleur met voldoende persoonlijkheid om de aandacht te vestigen op de architectuur en zijn omgeving. Een passende PVC ramen kleur weet zich in een harmonie te verbergen en die past bij alle andere kleuren.

Om ons kleurenassortiment tot stand te brengen, werkten onze specialisten samen met de grootste kleurenartieste die er bestaat. Haar kleuren zijn wereldwijd gekend en kunnen overal op grote waardering rekenen. Haar naam? De Natuur.

Wilt u meer weten over de beschikbare kleuren voor uw nieuwe PVC ramen. Aarzel niet en contacteer ons meteen.