• PVC RAMEN & DEUREN

PVC Ramen kopen in Menen

U wilt PVC ramen kopen in Menen? Vertrouw op 15 jaar ervaring!

PVC ramen kopen in Menen doet u niet elk jaar. Daarom maken wij voor u een offerte op maat. Hierbij houden we rekening met de isolatiewaarden, veiligheidsnormen, maar natuurlijk ook met uw smaak en de stijl van uw woning.

PVC ramen van de hoogste kwaliteit

Novorama gebruikt enkel profielen van superieure kwaliteit, hierdoor hebben deze ook een duurzaam karakter. De profielen zijn zeer sterk isolerend, zowel qua akoestiek als op thermisch vlak. De keuze in kleur en stijl is ook zeer ruim. En niet onbelangrijk...onze ramen zijn inbraakveilig. Met al deze troeven garanderen wij dat u tevreden zal zijn over uw PVC ramen.

pvc ramen kopen menenBeglazing = zeer belangrijk

Naast de profielen is de beglazing bij het kopen van uw PVC ramen in Menen uiteraard ook zeer belangrijk. U kan tot wel €25 per raam, per jaar besparen wanneer u enkel glas vervangt door dubbel glas. Er is ook in de beglazing een keuze naar isolatiewaarde en veiligheid. Door hier rekening mee te houden en dit te combineren met uw persoonlijke stijl, kunnen wij de uitstraling van uw ramen en zo ook van uw ganse woning volledig veranderen.

Voor iedere stijl bieden we PVC ramen op maat!

Kwaliteit, isolatiewaarde en veiligheid zijn één ding, natuurlijk wilt u ook graag dat uw ramen er stijlvol uitzien. Bij Novorama kunt u PVC ramen kopen in Menen en laten aanpassen aan uw voorkeur, zowel qua maat, als qua kleur. Ons kleurenpalet is uniek op de markt en ook op het vlak van uitvoering hebt u bij ons een ruime keuze: gekleurd in de massa, houtstructuurfolie, of gladde folie. Voor PVC deuren kan u kiezen voor de prachtige sierpanelen van Frager, deze geven zeker een extra dimensie aan uw voordeur. Contacteer ons vrijblijvend en dan zoeken we samen naar de PVC ramen die perfect bij u en bij uw woning passen!

Wenst u een offerte om PVC ramen te kopen in Menen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

PVC ramen, regio Brugge

Zoekt u een installateur van PVC ramen regio Brugge? Dan hebt u die nu gevonden! Novorama is uw partner voor PVC ramen. Onze ramen worden op maat gemaakt in tal van uitvoeringen. Wij komen bij u langs en houden rekening met al uw wensen op vlak van ontwerp, akoestiek, zonwering, ventilatie en beveiliging. We bieden u een ruim kleurenpallet aan (te vinden in onze kleurenkaart).

Onze ramen hebben een zeer hoge isolatiewaarde en zijn inbraakveilig en dit alles tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Op zoek naar PVC ramen in Brugge? Novorama is uw partner!

Bij ons kunt u terecht voor het bestellen van nieuwe PVC ramen, u kunt ervoor kiezen om deze zelf te plaatsen of deze door ons te laten installeren. Wij komen de ramen in regio Brugge plaatsen met eigen vakmensen. Deze hebben reeds jarenlange ervaring, waardoor een vakkundige plaatsing verzekerd is.

pvc ramen brugge

Novorama staat voor :

Het leveren van PVC ramen en deuren, zowel aan consumenten als aannemers. Wij bieden u een zeer uitgebreid gamma aan profielen zowel qua ramen, als deuren. Onze producten zijn bijzonder isolerend en inbraakveilig. Als raamspecialist kunnen wij ook instaan voor de plaatsing van de ramen door onze eigen vakmensen, deze steunen op hun ervaring.

Een optimale klanttevredenheid is hetgeen waar wij naar streven. onze vakmensen hebben dan ook oog voor kwaliteit bij de plaatsing van uw ramen en denken vooruitstrevend. na de plaatsing van uw PVC ramen in Brugge kan u op ons rekenen voor eventueel onderhoud of reparatie mocht dit nodig zijn.

Wenst u een offerte voor PVC ramen in Brugge?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.