• PVC RAMEN & DEUREN

PVC Ramen kopen in Wingene

U wilt PVC ramen kopen in Wingene? Vertrouw op 15 jaar ervaring!

PVC ramen kopen in Wingene doet u niet elk jaar. Daarom maken wij voor u een offerte op maat. Hierbij houden we rekening met de isolatiewaarden, veiligheidsnormen, maar natuurlijk ook met uw smaak en de stijl van uw woning.

PVC ramen van de hoogste kwaliteit

Novorama gebruikt enkel profielen van superieure kwaliteit, hierdoor hebben deze ook een duurzaam karakter. De profielen zijn zeer sterk isolerend, zowel qua akoestiek als op thermisch vlak. De keuze in kleur en stijl is ook zeer ruim. En niet onbelangrijk...onze ramen zijn inbraakveilig. Met al deze troeven garanderen wij dat u tevreden zal zijn over uw PVC ramen.

pvc ramen kopen wingeneBeglazing = zeer belangrijk

Naast de profielen is de beglazing bij het kopen van uw PVC ramen in Wingene uiteraard ook zeer belangrijk. U kan tot wel €25 per raam, per jaar besparen wanneer u enkel glas vervangt door dubbel glas. Er is ook in de beglazing een keuze naar isolatiewaarde en veiligheid. Door hier rekening mee te houden en dit te combineren met uw persoonlijke stijl, kunnen wij de uitstraling van uw ramen en zo ook van uw ganse woning volledig veranderen.

Voor iedere stijl bieden we PVC ramen op maat!

Kwaliteit, isolatiewaarde en veiligheid zijn één ding, natuurlijk wilt u ook graag dat uw ramen er stijlvol uitzien. Bij Novorama kunt u PVC ramen kopen in Wingene en laten aanpassen aan uw voorkeur, zowel qua maat, als qua kleur. Ons kleurenpalet is uniek op de markt en ook op het vlak van uitvoering hebt u bij ons een ruime keuze: gekleurd in de massa, houtstructuurfolie, of gladde folie. Voor PVC deuren kan u kiezen voor de prachtige sierpanelen van Frager, deze geven zeker een extra dimensie aan uw voordeur. Contacteer ons vrijblijvend en dan zoeken we samen naar de PVC ramen die perfect bij u en bij uw woning passen!

Wenst u een offerte om PVC ramen te kopen in Wingene?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.