• PVC RAMEN & DEUREN

Zoekt u PVC ramen in Kwartsgrijs?

Zoekt u mooie en kwalitatieve PVC ramen in Kwartsgrijs? Dan ben je bij Novorama aan het juiste adres!

De juiste kleur kiezen voor je nieuwe PVC ramen is niet simpel. Tegenwoordig bestaat er een zeer ruim gamma aan beschikbare kleuren verkrijgbaar in houtnerfstructuur of een gladde folie, die het uitzicht van je woning bepalen. Laat je uitvoerig begeleiden en adviseren door Novorama bij de keuze van je PVC ramen, de afwerking en de RAL kleur. Ramen en deuren in kwartsgrijs werken zeer verrijkend en harmoniserend voor het uitzicht van je woning.

Benieuwd hoe uw ramen en deuren er zullen uitzien in jouw woning? Bekijk hier alvast onze raamprofielen in kwartsgrijs in onze zeer ruime kleuren kaart.

Verder zijn onze ramen zeer inbraakveilig en hebben ze een zeer hoge isolatiewaarde die voldoet aan alle normen. Onze ramen staan voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Een vakkundige plaatsing van uw ramen verzekerd met Novorama

De plaatsing is één van de belangrijkste aspecten wanneer u ramen koopt, de juiste manier van installeren is jammer genoeg geen eenvoudige opdracht. Hiervoor kies je het best voor Novorama, wij beschikken namelijk over meer dan 15 jaar ervaring in het op de correcte manier plaatsen van PVC ramen. Wij blinken uit in zowel kwaliteit als efficiëntie. De PVC ramen worden vakkundig geplaatst door onze  eigen vakmensen, die een jarenlange ervaring hebben met het installeren van ramen.

Bij Novorama staan wij garant voor een optimale kwaliteit, een perfecte afwerkin​​​​g en een uitgebreide service na verkoop. Wil je meer weten over onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op en vraag een gratis offerte op maat aan.

kwartsgrijs

Wie is Novorama?

Novorama bestaat uit een team van vaklui, gespecialiseerd in de levering en plaatsing van PVC ramen en deuren. Wij verzorgen zowel de plaatsing alsook een perfecte naservice, en je hebt daarbij de keuze uit tal van verschillende profielen, kleuren en uitvoeringen. Al onze PVC ramen en deuren zijn bovendien isolerend en inbraakveilig.

Kies voor Novorama en wij garanderen u:

  • PVC ramen en deuren van een uitmuntende kwaliteit.
  • Een professionele plaatsing, uitgevoerd door onze eigen vakmensen.
  • Een uitgebreide garantie van 10 jaar op PVC plaatsing.
  • Professioneel advies op maat afgestemd op uw wensen.

Wenst u een offerte voor PVC ramen in kwartsgrijs?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.