• PVC RAMEN & DEUREN

Ramen en deuren kopen in Wervik

Ramen en deuren kopen in Wervik? Vertrouw op onze ervaring!

Onze expertise zorgt er voor dat we voor elke woning ramen en deuren op maat kunnen voorzien. PVC ramen en deuren kopen in Wervik doe je bij Novorama, wij houden rekening met isolatiewaarden van het glas, de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak.

Ramen en deuren, Novorama heeft voor elk wat wils.

Bij Novorama vindt u PVC ramen en PVC deuren van hoogwaardige kwaliteit. Onze producten zijn bovendien erg stijlvol. Omdat stijl iets heel persoonlijk is, bieden wij u een uniek kleurenpalet op de PVC markt. Wij bieden u ook 3 mogelijkheden qua uitvoering: gekleurd in de massa, houtstructuurfolie en gladde folie. Voor PVC deuren hebt u keuze uit de sierpanelen van Frager die zeker een extra elan geven aan uw voordeur. Onze verkopers geven u met plezier meer info over de uitgebreide mogelijkheden.

ramen deuren kopen wervik

Kies ervoor om ramen en deuren te kopen van hoogwaardige kwaliteit in Wervik

Novorama garandeert u producten van topkwaliteit. Wij werken enkel met hoogwaardige materialen. Onze profielen zijn kwaliteitsvol en hebben een duurzaam karakter. Bovendien hebben ze een uitstekende isolatiewaarde, waardoor u kunt besparen op uw energiefactuur en geluidsoverlast tot een minimum beperkt wordt. De keuze op vlak van kleur en stijl is zeer ruim. Hier bovenop besteden wij ook aandacht aan inbraakbeveiliging. Kortom, wij garanderen tevredenheid over uw ramen en deuren.

Ruime keuze beglazing

Bij het vernieuwen van PVC ramen en deuren is aandacht voor de beglazing uiteraard zeer belangrijk. Hierdoor kunt u tot wel €25 per raam per jaar besparen. Er is ook een ruime keuze in mogelijkheden zoals figuurglas, zonwerend glas of gelaagd veiligheidsglas.

Wenst u een offerte om ramen en deuren te kopen in Wervik?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.