• PVC RAMEN & DEUREN

Ramen kopen in Gent

Ramen kopen in Gent? Vertrouw op 15 jaar ervaring in ramen!

Wilt u ramen kopen in Gent? Onze ervaring maakt het mogelijk om voor elke woning ramen op maat te maken. Ramen en deuren vervang je niet zomaar. Iedere woning is uniek, ieder heeft andere wensen: energiebesparende beglazing, verschillende kleuren, verschillende stijlen.

Ramen kopen van zeer hoogwaardige kwaliteit in Gent

Bij Novorama ijveren we steeds naar perfectie. Dit door het gebruik van hoogwaardige materialen. Onze profielen van zijn van heel hoge kwaliteit en zijn zeer duurzaam. Daarnaast zijn ze ook goed isolerend voor warmte/koude en geluid. Bovendien is er ook aandacht voor inbraakbeveiliging. En last but not least is er heel wat keuze in kleuren en stijlen. Wij garanderen u tevredenheid over uw ramen.

ramen kopen gent

Beglazing op maat

Het vervangen van PVC ramen en deuren betekent ook het juiste glas kiezen. Door het plaatsen van dubbele beglazing kunt u flink wat uitsparen (tot €25 per raam, per jaar). Op uw vraag kunnen wij ook gelaagd veiligheidsglas bieden, zonwerend glas of gezandstraald glas.

Voor iedere stijl bieden we ramen op maat!

Ons ruime aanbod van superieure kwaliteit en de hoogwaardige afwerking zorgen voor een stijlvolle uitstraling van uw woning. Stijl is persoonlijk, daarom is er keuze uit een groot en uniek kleurengamma en uit drie uitvoeringen: kleur in de masse, gladde folie of houtstructuurfolie. Voor extra uitstraling van uw voordeur kunt u kiezen uit de sierpanelen van Frager. Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden van onze ramen te ontdekken!

Wenst u een offerte om ramen te kopen in Gent?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

PVC ramen, regio Brugge

Zoekt u een installateur van PVC ramen regio Brugge? Dan hebt u die nu gevonden! Novorama is uw partner voor PVC ramen. Onze ramen worden op maat gemaakt in tal van uitvoeringen. Wij komen bij u langs en houden rekening met al uw wensen op vlak van ontwerp, akoestiek, zonwering, ventilatie en beveiliging. We bieden u een ruim kleurenpallet aan (te vinden in onze kleurenkaart).

Onze ramen hebben een zeer hoge isolatiewaarde en zijn inbraakveilig en dit alles tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Op zoek naar PVC ramen in Brugge? Novorama is uw partner!

Bij ons kunt u terecht voor het bestellen van nieuwe PVC ramen, u kunt ervoor kiezen om deze zelf te plaatsen of deze door ons te laten installeren. Wij komen de ramen in regio Brugge plaatsen met eigen vakmensen. Deze hebben reeds jarenlange ervaring, waardoor een vakkundige plaatsing verzekerd is.

pvc ramen brugge

Novorama staat voor :

Het leveren van PVC ramen en deuren, zowel aan consumenten als aannemers. Wij bieden u een zeer uitgebreid gamma aan profielen zowel qua ramen, als deuren. Onze producten zijn bijzonder isolerend en inbraakveilig. Als raamspecialist kunnen wij ook instaan voor de plaatsing van de ramen door onze eigen vakmensen, deze steunen op hun ervaring.

Een optimale klanttevredenheid is hetgeen waar wij naar streven. onze vakmensen hebben dan ook oog voor kwaliteit bij de plaatsing van uw ramen en denken vooruitstrevend. na de plaatsing van uw PVC ramen in Brugge kan u op ons rekenen voor eventueel onderhoud of reparatie mocht dit nodig zijn.

Wenst u een offerte voor PVC ramen in Brugge?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.