• PVC RAMEN & DEUREN

Ramen kopen in Oostende

Ramen kopen in Oostende? Vertrouw op 15 jaar ervaring in ramen!

Wilt u ramen kopen in Oostende? Onze ervaring maakt het mogelijk om voor elke woning ramen op maat te maken. Ramen en deuren vervang je niet zomaar. Iedere woning is uniek, ieder heeft andere wensen: energiebesparende beglazing, verschillende kleuren, verschillende stijlen.

Ramen kopen van zeer hoogwaardige kwaliteit in Oostende

Bij Novorama ijveren we steeds naar perfectie. Dit door het gebruik van hoogwaardige materialen. Onze profielen van zijn van heel hoge kwaliteit en zijn zeer duurzaam. Daarnaast zijn ze ook goed isolerend voor warmte/koude en geluid. Bovendien is er ook aandacht voor inbraakbeveiliging. En last but not least is er heel wat keuze in kleuren en stijlen. Wij garanderen u tevredenheid over uw ramen.

ramen kopen oostende

Beglazing op maat

Het vervangen van PVC ramen en deuren betekent ook het juiste glas kiezen. Door het plaatsen van dubbele beglazing kunt u flink wat uitsparen (tot €25 per raam, per jaar). Op uw vraag kunnen wij ook gelaagd veiligheidsglas bieden, zonwerend glas of gezandstraald glas.

Voor iedere stijl bieden we ramen op maat!

Ons ruime aanbod van superieure kwaliteit en de hoogwaardige afwerking zorgen voor een stijlvolle uitstraling van uw woning. Stijl is persoonlijk, daarom is er keuze uit een groot en uniek kleurengamma en uit drie uitvoeringen: kleur in de masse, gladde folie of houtstructuurfolie. Voor extra uitstraling van uw voordeur kunt u kiezen uit de sierpanelen van Frager. Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden van onze ramen te ontdekken!

Wenst u een offerte om ramen te kopen in Oostende?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.