• PVC RAMEN & DEUREN

Ramen plaatsen in Gent

Ramen plaatsen in Gent? Vertrouw op 15 jaar ervaring!

Onze ervaring laat ons toe om voor elke woning ramen op maat te maken. Ramen en deuren plaatsen in Gent doen we niet zomaar, elke woning is uniek. Dit vertaalt zich in energiebesparende beglazing, verschillende uitvoeringen qua stijl en kleur.

Ramen plaatsen in Gent van hoogwaardige kwaliteit

Bij Novorama gaan we voor perfecte afwerking. We werken dan ook enkel met hoogwaardige materialen. De PVC profielen zijn van superieure kwaliteit en zijn erg duurzaam. De profielen hebben een sterk isolerende werking, zowel akoestisch als thermisch. De keuze op vlak van stijl en kleur is ook zeer ruim. Daar bovenop hebben wij ook steeds aandacht voor inbraakbeveiliging. Kortom, wij garanderen tevredenheid over het plaatsen van uw ramen in Gent.

ramen plaatsen gent

Voor iedere stijl, ramen op maat!

Onze PVC ramen en deuren zijn stijlvol en aantrekkelijk en hebben ook een uitstekende kwaliteit. Ieder heeft zijn of haar eigen stijl, ook de stijl van de woning is overal anders. Om die reden bieden wij u een kleurenpalet dat uniek is op de PVC markt. U kunt ook kiezen tussen drie uitvoeringen: gladde folie, houstructuurfolie en gekleurd in de massa. Voor onze deuren kunt u kiezen uit het ruime gamma sierpanelen van Frager. Deze panelen geven een extra uitstraling aan uw voordeur. Contacteer ons en we plaatsen ramen bij u in Gent die perfect bij uw  woning passen!

Uitgebreide keuze beglazing

De keuze van de gepaste beglazing is zeker ook zeer belangrijk. Door goed isolerend glas te kiezen, kan u tot €25 per raam per jaar besparen. Er zijn ook tal van mogelijkheden naar veiligheid toe, zonnewering, gezandstraald glas,…

Wenst u een offerte om ramen te plaatsen in Gent?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

PVC ramen, regio Brugge

Zoekt u een installateur van PVC ramen regio Brugge? Dan hebt u die nu gevonden! Novorama is uw partner voor PVC ramen. Onze ramen worden op maat gemaakt in tal van uitvoeringen. Wij komen bij u langs en houden rekening met al uw wensen op vlak van ontwerp, akoestiek, zonwering, ventilatie en beveiliging. We bieden u een ruim kleurenpallet aan (te vinden in onze kleurenkaart).

Onze ramen hebben een zeer hoge isolatiewaarde en zijn inbraakveilig en dit alles tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Op zoek naar PVC ramen in Brugge? Novorama is uw partner!

Bij ons kunt u terecht voor het bestellen van nieuwe PVC ramen, u kunt ervoor kiezen om deze zelf te plaatsen of deze door ons te laten installeren. Wij komen de ramen in regio Brugge plaatsen met eigen vakmensen. Deze hebben reeds jarenlange ervaring, waardoor een vakkundige plaatsing verzekerd is.

pvc ramen brugge

Novorama staat voor :

Het leveren van PVC ramen en deuren, zowel aan consumenten als aannemers. Wij bieden u een zeer uitgebreid gamma aan profielen zowel qua ramen, als deuren. Onze producten zijn bijzonder isolerend en inbraakveilig. Als raamspecialist kunnen wij ook instaan voor de plaatsing van de ramen door onze eigen vakmensen, deze steunen op hun ervaring.

Een optimale klanttevredenheid is hetgeen waar wij naar streven. onze vakmensen hebben dan ook oog voor kwaliteit bij de plaatsing van uw ramen en denken vooruitstrevend. na de plaatsing van uw PVC ramen in Brugge kan u op ons rekenen voor eventueel onderhoud of reparatie mocht dit nodig zijn.

Wenst u een offerte voor PVC ramen in Brugge?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.