• PVC RAMEN & DEUREN

Ramen plaatsen in Torhout

Ramen plaatsen in Torhout? Vertrouw op 15 jaar ervaring!

Onze ervaring laat ons toe om voor elke woning ramen op maat te maken. Ramen en deuren plaatsen in Torhout doen we niet zomaar, elke woning is uniek. Dit vertaalt zich in energiebesparende beglazing, verschillende uitvoeringen qua stijl en kleur.

Ramen plaatsen in Torhout van hoogwaardige kwaliteit

Bij Novorama gaan we voor perfecte afwerking. We werken dan ook enkel met hoogwaardige materialen. De PVC profielen zijn van superieure kwaliteit en zijn erg duurzaam. De profielen hebben een sterk isolerende werking, zowel akoestisch als thermisch. De keuze op vlak van stijl en kleur is ook zeer ruim. Daar bovenop hebben wij ook steeds aandacht voor inbraakbeveiliging. Kortom, wij garanderen tevredenheid over het plaatsen van uw ramen in Torhout.

ramen plaatsen torhout

Voor iedere stijl, ramen op maat!

Onze PVC ramen en deuren zijn stijlvol en aantrekkelijk en hebben ook een uitstekende kwaliteit. Ieder heeft zijn of haar eigen stijl, ook de stijl van de woning is overal anders. Om die reden bieden wij u een kleurenpalet dat uniek is op de PVC markt. U kunt ook kiezen tussen drie uitvoeringen: gladde folie, houstructuurfolie en gekleurd in de massa. Voor onze deuren kunt u kiezen uit het ruime gamma sierpanelen van Frager. Deze panelen geven een extra uitstraling aan uw voordeur. Contacteer ons en we plaatsen ramen bij u in Torhout die perfect bij uw  woning passen!

Uitgebreide keuze beglazing

De keuze van de gepaste beglazing is zeker ook zeer belangrijk. Door goed isolerend glas te kiezen, kan u tot €25 per raam per jaar besparen. Er zijn ook tal van mogelijkheden naar veiligheid toe, zonnewering, gezandstraald glas,…

Wenst u een offerte om ramen te plaatsen in Torhout?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.