• PVC RAMEN & DEUREN

Renovatie Ramen in Diksmuide

Renovatie ramen in Diksmuide uitvoeren?


Bent u bezig met de renovatie van uw ramen in Diksmuide? Dan is Novorama wat u zoekt! Dankzij onze ramen in hoogwaardig PVC wordt je renovatie een succes!

Een samenwerking met Novorama = een succesvolle renovatie van uw PVC ramen in Diksmuide


Wilt u uw woning wat opfrissen en renoveren in Diksmuide? Dan zijn nieuwe ramen zeker een aanrader. PVC ramen ogen niet alleen mooi, ze verhogen ook de energieprestatie van je gerenoveerde woning. Met ramen van Novorama verbruik je een pak minder energie, dankzij het hoogwaardig PVC en de professionele plaatsing wordt de renovatie van uw ramen in Diksmuide een gegarandeerd succes. Je investering – want dat is de renovatie van ramen toch – verdien je na verloop van tijd gewoon terug.

renovatie ramen diksmuide

Wie is Novorama?


Novorama bestaat uit een team van vakmensen, gespecialiseerd in levering en plaatsing van PVC ramen en deuren. Wij verzorgen zowel de productie als de plaatsing van uw ramen in nieuwbouw en renovatie. Daarbij hebt u de keuze uit tal van verschillende profielen, kleuren en uitvoeringen. Al onze PVC ramen en deuren zijn sterk isolerend en inbraakveilig.

Novorama staat garant voor:

 • check
  PVC ramen en deuren van hoogwaardige kwaliteit
 • check
  Een vakkundige plaatsing uitgevoerd door eigen vakmensen
 • check
  Een garantie van 10 jaar op materialen en plaatsing
 • check
  Professioneel advies op maat van de klant

Wenst u een offerte voor de renovatie van uw ramen in Diksmuide?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

PVC ramen, regio Brugge

Zoekt u een installateur van PVC ramen regio Brugge? Dan hebt u die nu gevonden! Novorama is uw partner voor PVC ramen. Onze ramen worden op maat gemaakt in tal van uitvoeringen. Wij komen bij u langs en houden rekening met al uw wensen op vlak van ontwerp, akoestiek, zonwering, ventilatie en beveiliging. We bieden u een ruim kleurenpallet aan (te vinden in onze kleurenkaart).

Onze ramen hebben een zeer hoge isolatiewaarde en zijn inbraakveilig en dit alles tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Op zoek naar PVC ramen in Brugge? Novorama is uw partner!

Bij ons kunt u terecht voor het bestellen van nieuwe PVC ramen, u kunt ervoor kiezen om deze zelf te plaatsen of deze door ons te laten installeren. Wij komen de ramen in regio Brugge plaatsen met eigen vakmensen. Deze hebben reeds jarenlange ervaring, waardoor een vakkundige plaatsing verzekerd is.

pvc ramen brugge

Novorama staat voor :

Het leveren van PVC ramen en deuren, zowel aan consumenten als aannemers. Wij bieden u een zeer uitgebreid gamma aan profielen zowel qua ramen, als deuren. Onze producten zijn bijzonder isolerend en inbraakveilig. Als raamspecialist kunnen wij ook instaan voor de plaatsing van de ramen door onze eigen vakmensen, deze steunen op hun ervaring.

Een optimale klanttevredenheid is hetgeen waar wij naar streven. onze vakmensen hebben dan ook oog voor kwaliteit bij de plaatsing van uw ramen en denken vooruitstrevend. na de plaatsing van uw PVC ramen in Brugge kan u op ons rekenen voor eventueel onderhoud of reparatie mocht dit nodig zijn.

Wenst u een offerte voor PVC ramen in Brugge?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.