• PVC RAMEN & DEUREN

Sectionaalpoort prijs in Kortemark ontdekken!

Sectionale poorten: Prijzen en uitvoeringen

Met een sectionaalpoort bespaart u ruimte, bent u beter beveiligd tegen inbraak en geniet u van een goede thermische isolatie. Al deze kwaliteiten zorgen ervoor dat dit soort poort zeer geschikt is voor de garage van uw woning of bedrijfsruimte in Kortemark.

Sectionaalpoorten zijn gemaakt uit lamellen die onderling gescharnierd zijn. Bij het openen is er een loodrechte beweging van de poort en plooit die zich langs het plafond naar binnen toe. Dit soort poorten heeft een slanke constructie en neemt zo zeer weinig ruimte in beslag. Ook steekt ze niet uit naar voor of naar binnen bij opening.

Voordelen van een sectionale poort:

Meer ruimte: De poort neemt bij het openen geen ruimte in beslag aan de voorzijde zoals bv. een kanteldeur. In uw garage neemt ook de poort zelf een beperkte ruimte in beslag.

Comfort: Een sectionale poort heeft de mogelijkheid tot elektrische bediening, bovendien ook mogelijk van op afstand. U kunt dus vanuit de auto uw poort openen.

Isolatie: De panelen van een een sectionaalpoort zijn dubbelwandig en gevuld met isolatiemateriaal, dit houdt de koude zeer goed buiten.

Inbraakbeveiliging en uw veiligheid

Het materiaal waaruit sectionaalpoorten worden gemaakt is oersterk en inbraakwerend. Er bestaan zelfs poorten die voorzien zijn van een keurmerk 'veilig wonen'. Dit betekent dat de poort aan bepaald kwaliteitseisen voldoet wat betreft inbraakbeveiliging. Door de integratie van veiligheidsmechanismen (vb. hindernisdetectie en vingerklembeveiliging) zijn de deuren veilig in gebruik.

Prijs sectionale poorten in Kortemark

De kwaliteit van de panelen bepaalt mee de prijs van een sectionaalpoort in Kortemark. Ook de isolatiewaarde, de soort afwerking en bedieningsmechanisme spelen een rol. De gemiddelde prijs die je betaalt voor een elektrisch bediende sectionaalpoort van 3m breed en ong. 2 meter hoog ligt tussen de 1500 en 2000 euro. Indien deze prijs toch iets boven uw budget ligt, dan kunt u ook kiezen voor een poort met manuele bediening en deze later voorzien van een elektromotor, bij de meeste poorten is dit geen probleem. Uiteraard zal de prijs dan iets hoger liggen dan beide werken samen uitvoeren.

sectionaalpoort prijs kortemark

Een geïsoleerde sectionaalpoort is een goede inverstering

Isolatie is een hot item, daarom richten ook fabrikanten van sectionaalpoorten zich hier op. Het zijn poorten met een uitstekende warmte-isolatie (1.0W/m2K). De binnenpanelen bevatten sterk isolerend hardschuim (PUR), dit heeft als bijkomend voordeel dat het ook isoleert tegen geluid en geluidstrillingen absorbeert, waardoor ze nagenoeg geruisloos geopend kan worden.

Soorten afwerkingen

Uw poort kan geleverd worden in alle RAL-kleuren, in structuurlak of kleurfolie. U kunt kiezen uit verschillende motieven: vlak, plankenstijl, horizontaal geprofileerd, cassettemotief,... Door dit groot aanbod kunt u zeker een poort vinden die perfect bij uw stijl en uw woning past. Sectionaalpoorten zijn volledig maatwerk en zijn makkelijk in te bouwen in een bestaande garage te Kortemark.

Manueel of elektrisch?

Een sectionaalpoort kan u manueel bedienen of elektrisch. Het meeste comfort haalt u uit een elektrische bediening, want dan kan u de poort ook vanop afstand openen en sluiten. Indien er zich een stroomstoring voordoet, kan u de poort via de noodontgrendeling toch handmatig openen, zelfs van binnen uit indien nodig.

Wenst u een offerte om uw sectionaalpoort prijs in Kortemark te weten?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.