Vervangen van ramen en deuren

Tijd om uw ramen en deuren te vervangen? Of het nu over een nieuwbouw- of een renovatieproject gaat,u besteedt best de nodige aandacht en tijd aan de aankoop van uw nieuwe ramen en deuren. Er bestaan heel wat oplossingen en u kan er vele richtingen mee uit. Vooraf dus de nodige informatie verzamelen zodat uw gloednieuwe PVC ramen en PVC deuren uw woning een extra toets meegeven.

Ramen en deuren vervangen: informeer uzelf!

Ramen en deuren vervangen? Ga niet over een nacht ijs want er zijn toch een aantal punten waar u rekening mee moet houden. De nieuwe ramen en deuren die u gaat plaatsen moeten duurzaam, inbraakwerend en isolerend zijn. U wil uiteraard dat uw gevel er fraai uitziet dus het esthetische aspect speelt ook mee in uw beslissing welke ramen en deuren u gaat plaatsen.

PVC ramen vervangen

Ramen vervangen, redenen genoeg dus om eraan te beginnen. U wilt mooie ramen, maar heeft u al stilgestaan bij de ecologische kant van de zaak? Met isolerende hoogrendementsbeglazing bespaart u heel wat op uw energiefactuur. Op het moment dat u voor nieuwe PVC ramen kiest, is het een relatief kleine meer investering maar op lange termijn levert het u geld op. Zeker doen dus. PVC ramen vervangen is een complexe klus, die u best aan een vakman overlaat. Er komen immers heel wat technische vaardigheden en kennis bij kijken. Een vakman zorgt ervoor dat de job met kennis van zaken wordt uitgevoerd en het resultaat naar behoren is.

Uw deuren vervangen

Deuren plaatsen is een karwei waarbij u heel erg nauwkeurig te werk moet gaan. Het is – net als ramen plaatsen – werk voor specialisten. Om te beginnen moet de deur precies in de omlijsting passen. Dikwijls wordt de deur daarom wat ingekort of bijgeschaafd. Deuren vervangen? Denk ook aan de inbraakwerendheid. Deuren zijn net als PVC ramen heel belangrijk voor de veiligheid van uw huis.

Ook het uitzicht is van belang. U heeft de keuze uit klassieke PVC deuren, maar er zijn ook meer moderne versies op de markt. Een extra voordeel is dat u PVC deuren volledig zelf kan samenstellen en er vele kleuren mogelijk zijn.


Wenst u graag vakkundig advies en één vrijblijvende offerte op maat. Contacteer ons gerust en wij komen graag bij u langs.