• PVC RAMEN & DEUREN

DEUREN

Ruime keuze aan deuren

Wij bieden u een zeer compleet gamma aan PVC deuren met panelen van het merk  Frager en ANAF gaande van klassiek over tijdloos,hedendaags en modern.De deuren worden gemaakt met oog voor kwaliteit,originaliteit en afwerking.Deze zijn zowel verkrijgbaar in aluminium als kunststof met een zeer uitgebreid aanbod aan kleuren,deurkrukken en beglazing.Voor elk huis de geknipte deur.

Uw deuren zijn zeer belangrijk voor de veiligheid van uw woning. Daarom besteden we veel aandacht aan de sluiting en het slot van uw deur. Novorama kiest standaard voor een grote basisveiligheid zoals scharnieren,cilinders en tochtborstels. Indien gewenst kunnen we ze ook uitrusten met electrische sloten,hang en sluitwerk van hogere veiligheidsklasse,sierbeslag in alle vormen en maten,enz. Standaard worden al onze deuren uitgerust met een automatische tochtborstel en 3-puntsluiting.Voor een nog betere beveiliging kunt u kiezen voor een 5-puntsluiting of een extra veiligheidscilinder.

deuren
pvc deuren

PVC deuren van top kwaliteit

Het profiel voor het deurkader geeft een inbouwdiepte van 70mm en ze kunnen zowel gemaakt worden binnen of buitendraaiend. De scharnieren zijn van het merk Dr.Hahn gecombineerd met GU veiligheidsbeslag. Een elektrische sluitplaat voor parlofoon , een deurpomp of rolslot behoort ook tot de mogelijkheden. De voordeuren kunnen ook steeds voorzien worden van een siertrekker in inox en eventueel een spionoog of brievenbusklep naargelang uw persoonlijke voorkeur.

Indien u geen sierpaneel wenst kan uw voordeur voorzien worden van heldere of matte beglazing,vlak paneel , horizontaal of  een verticaal gelijnd planchette paneel.

Voor meer informatie omtrent ons aanbod aan deuren contacteer ons gerust