• PVC RAMEN & DEUREN

PVC RAMEN

Kies voor PVC ramen in hoogwaardige kunststof

Onze PVC ramen voldoen aan alle normeringen zodat u in aanmerking komt voor de beschikbare premies. U hebt de keuze tussen zeer uiteenlopende uitvoeringen , rekening houdend met uw persoonlijke smaak en voorkeur  ,in functie van het gebruik.Onze verkopers geven u hierover graag meer informatie. PVC ramen hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere ramen:

 • check
  Erg hoge isolatiewaarde, zowel thermisch als akoestisch
 • check
  Veilig en hoogwaardig kunststof
 • check
  Beste prijs/kwaliteitsverhouding
 • check
  Vele afwerkingsmogelijkheden
 • check
  Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
pvc ramen
pvc ramen classic

Classic & Energy Classic

Onze 70mm PVC ramen zijn steeds voorzien van een 5-kamerprofiel met 2 EPDM dichtingen. Alle ramen zijn ook steeds versterkt met een gegalvaniseerde staalversterking van 2mm dikte . De U waarde van het profiel bedraagt slechts 1,3W(m²K). Dit type wordt vooral toegepast bij renovatie in combinatie met dubbele hoogrendementsbeglazing met een U waarde van 1.1.Voor renovatie van uw ramen bestaat er ook nog een variant met 3 EPDM dichtingen (extra middendichting) en een isolatiewaarde van 1,1 W(m²K) , namelijk het type Energy Classic. Uw ramen kunnen ook voorzien worden van een verdoken afwatering indien u dit wenst

 • check
  5 kamerprofiel
 • check
  70mm inbouwdiepte
 • check
  glasdikte max. 41mm
 • check
  2 EPDM dichtingen
 • check
  Isolatiewaarde profiel 1,3W(m²K)

Kleuren PVC ramen

Novorama biedt u een uitgebreid kleurenpalet aan voor uw PVC ramen. Zo kunt u kiezen tussen 3 uitvoeringen:gekleurd in de massa en generfde of gladde houtstructuurfolie. Voor alle uitvoeringen garanderen we een nooit geziene duurzaamheid en kwaliteitsvolle afwerking. Bovendien is elke uitvoering bestand tegen alle weersomstandigheden en UV stralen.

Bekijk hier het volledige kleurenpalet voor PVC ramen. 

Beslag

Wij maken voor onze PVC ramen gebruik van het Duitse hoogwaardige raam en deur beslag van de merken GU en Maco.Voor de krukken en draaikip systemen wordt er steeds veligheidsbeslag voorzien.De raam krukken kunnen eventueel van een vergrendeling met sleutel voorzien worden

raambeslag maco
ventilatierooster invisivent

Ventilatieroosters

Ook ventilatieroosters behoren tot de mogelijkheden,hiervoor bestaan er verschillende mogelijkheden zoals de Renson Invisivent of THM90 rooster.De Invisivent rooster wordt steeds op het buitenkader  van het raam gemonteerd en loopt dus over de volledige breedte van het raam. De THM 90 rooster wordt op het glas geplaatst het geen de mogelijkheid biedt om maar een deel van het raam te voorzien van ventilatie zoals in een vleugel of schuifraam.De ventilatieroosters worden steeds gelakt in de kleur passend bij de kleur van uw PVC ramen.